pondělí 4. dubna 2011

Sony Howard Stringer potvrzuje voštinová tabletu v USA v létě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/sonys-howard-stringer-confirms-honeycomb-tablet-in-us-by-summer/:
Připravte se na sladkou chuť tablety voštinová s twist Sony ? Radši být - Japonská Nikkei je citovat Sony generální ředitel, Sir Howard Stringer, říká, že firma je první android 3,0 tablety budou v prodeji do konce léta. Ještě lépe, bude to pop pro maloobchodní v USA na první místo, podle zprávy. Tato linie se hezky ohlášenému zahájení září PlayStation certifikovaných Tegra 2 "S1" tablet s vyobrazením této unikátní "zabalit" design si nejprve ti asi již v únoru. Nebo to bude S2 véčko ? Kdo ví, Howard není samozřejmostí. Nový tablet drbat byl zřejmě pronesl na stejné akci, kde Howard vytekla fazole o plán Apple používat snímače Sony . Pojď Howie, ukončete škádlení a prostě vyjít s ním budete vyzývavý velšské Minx.

Sony Howard Stringer potvrzuje voštinová tabletu v USA v létě původně objevila na Engadget na po. 04.04.2011 05:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat