pondělí 4. dubna 2011

Rozhodující je M4 / C400 SSD přezkoumat, bít pultech obchodů na konci dubna za nezveřejněnou částku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/03/crucials-m4-c400-ssd-reviewed-hitting-store-shelves-in-late/:
Když Micron RealSSD C300 vyšel, tam byly žádné konkurenty v dohledu - 355megabajt / s pro čtení a rychlost SATA rozhraní 6Gbps stanovena neuvěřitelně spritely (i když i mlsný ) solid state disk. Dnes, že to prostě není pravda, jak je SSD Intel 510 a OCZ Vertex je 3 jsou zuřivě bojují za korunu v high-end SSD prostor spotřebitele. Na nebo o 26. dubna C300 je nástupce bude hit na trhu značkových jako Rozhodující M4 , ale tentokrát to nebude třešničkou na dortu, protože i když je to jistě rychlost démon, je to vlastně ukáže se jeho předchůdce ve několik testů. Zejména AnandTech poznamenat, že disk se zdá, obětovali sekvenční čtení výkonu výměnou za rychlejší rychlosti zápisu - a byl strach o to mírně zpožděný Rozhodující garbage collector běžné - ale celkově, recenzenti jsou na cestě pryč docela spokojený s rychlým výkonem jsou ' re vidět. Přesto, že nejdůležitější proměnné, cena, má zatím být odhalen - přes rok později, C300 zůstává drahé jednotky, ale nový C400 používá Micron 25Nm NAND flash , které by mohly pevné úložiště levnější.

Přečtěte si - AnandTech
Přečtěte si - Tech zpráva
Přečtěte si - Hardware nebe
Přečtěte si - Tom je hardware

Rozhodující je M4 / C400 SSD přezkoumat, bít pultech obchodů na konci dubna za nezveřejněnou částku původně objevila na Engadget na ne. 3.4.2011 18:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat