pondělí 4. dubna 2011

Evoluce vydání Kinect-založené 'Win & I' gesto rozhraní pro Windows 7

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/evoluce-releases-kinect-based-win-and-i-gesture-interface-for-wi/:
Už jsme viděli Evoluce hračka kolem s použitím Kinect k ovládání Windows, ale je to teď vzít věci o krok dále s jeho novou "Win & I" software, který slibuje, že nikomu udělat totéž s minimálním úsilím. To přijde v obou domácích edice, která nabízí gesto kontroly pro Windows 7 sám, plus Media Center a další aplikace (které by mohly být praktické zejména pro domácí kino), stejně jako verze Business Edition, který zřejmě přidává některé další ovládací prvky speciálně šité na míru Microsoft Office, PowerPoint a zejména. Hlava na minulé přestávce pro rychlé video demonstrace, a udeřil se na níže uvedený odkaz na háček software, pokud máte zájem - Home Edition běží € 20, nebo těsně pod $ 30 (Kinect nejsou součástí dodávky, samozřejmě).

Pokračovat ve čtení Evoluce zprávy Kinect-založené 'Win & I' gesto rozhraní pro Windows 7

Evoluce vydání Kinect-založené 'Win & I' gesto rozhraní pro Windows 7 původně objevila na Engadget na po. 04.04.2011 09:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje Evoluce | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat