pondělí 4. dubna 2011

BlackBerry Bold Touch předpremiéře v unikly cvičení: připravte se na špetka-k-zoom

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/blackberry-bold-touch-previewed-in-leaked-tutorials-prepare-to/:


Zabil unikly video tutoriály pro nadcházející zařízení BlackBerry je konečně nám dává nahlédnout do toho, co společnost RIM má na skladě, aby své skalní fanoušky od kopání plošiny . Mezi některé další video z all-dotykový displej BlackBerry Monako / Touch , jsme konečně viděli, jak populární Bold form factor budou mít prospěch z některých dotykový magie v příhodně pojmenovaný Bold Touch . Jsme dávní fanoušci tradiční tvarový faktor, ale když nic jiného, ​​navíc vypadá, že je více starostí než to stojí za to. Stejně jako jeho bratranec posuvné, baterka , dotykové ovládání se zdá ještě více nezvyklé, neboť všechny stejné funkce lze provést pomocí známého (a milovaný) optický trackpad - což se nezdá být nikam. Jistě, touchscreeny jsou všechny vztek v těchto dnech a špetka-k-zoom je hezké, ale nemůžeme si pomoci, ale zajímalo, jestli RIM je prostě zabíjet čas až do jeho dual-core QNX-vybavené telefony hit nic netušící BBM'ers. Samozřejmě, že společnost byla imponující nám s jeho použitím dotek na scénáře , takže není co říct, to by mohlo mít v obchodě přijde BlackBerry světa. Můžete nahlédnout akce Monako po přestávce, nebo se podívejte na torrent jiných na zdroje odkaz stejně.

[Díky, Reagan M.]

Pokračovat ve čtení BlackBerry Bold Touch předpremiéře v unikly cvičení: připravte se na špetka-k-zoom

BlackBerry Bold Touch předpremiéře v unikly cvičení: připravte se na špetka-k-zoom původně objevila na Engadget na Po. 04.04.2011 16:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrackBerry | zdroje CrackBerry , BBLeaks (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat