pondělí 4. dubna 2011

ViewSonic ViewBook ​​730 7-palcový Android tableta hity FCC, dostane plnou teardown zacházení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/viewsonic-viewbook-730-7-inch-android-tablet-hits-the-fcc-gets/:
ViewSonic ViewBook ​​730, 7-palcový WiFi tablet, hity FCC, dostane plnou teardown zacházení
To není ViewPad 7 , a to určitě nebude vypadat takto sedmi-palcový divoké dítě buď, takže to, co hledáte na jiný záznam z Viewsonic, e-reader zaměřené ViewBook ​​730. Je to sedm-palcový tablet s WiFi sportovní HDMI výstupem a microSD dovnitř Víme, že to běží Android, a zatímco přesný chuť se uvidí, na zámku obraz je uvedeno v zařízení manuálu není to vypadá jako ViewBook ​​730 bude nenásledují Iconia Tab A100 jako jeden z mála sedm-inchers být houpací voštinová. Android 2.X vypadá, že na programu nyní. Kromě toho, že příručka hovoří o kopírování souborů kolem APK k instalaci aplikace, což Android Marketu zařazení znít trochu pochybný, taky. Vše, co by měl přirovnávat k low-nízká cena, ale taková jsou očekávání nikdy v bezpečí v tomto světě.

ViewSonic ViewBook ​​730 7-palcový Android tableta hity FCC, dostane plný teardown zacházení původně objevila na Engadget na po. 04.4.2011 13:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Zatz Ne Funny | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat