pondělí 4. dubna 2011

TDK je nová řada Boomboxes a audio zařízení, nyní oficiálně k dispozici

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/03/tdks-new-line-of-boomboxes-and-audio-gear-now-officially-availa/:
TDK se pomalu kolejových některé své nové zvukové zařízení, protože to nejprve předváděl line na CES v lednu, ale to je nyní konečně oficiálně oznámila, že spoustu je snadno dostupná po celých Spojených státech a Kanadě. , Který zahrnuje jak jeho dva-reproduktory a tři-reproduktor Boomboxes , její "pokoj-vyplňování" Sound Cube, soubor high-end sluchátka, a dokonce i pás-pohon gramofonu - ty rozsahu v ceně od $ 249 pro sluchátka na 499 dolar pro tří-reproduktor boombox. Samozřejmě, když TDK je chlouba trochu o zvuku převodovky, to je také uvedení velký důraz na jejich vzhled, za něž může poděkovat návrhářské firmy Síba. Nenechte si ujít větší pokrytí níže uvedené odkazy pro trochu vhled do toho, jak to řemeslně produkty.

Pokračovat ve čtení TDK je nová řada Boomboxes a audio zařízení, nyní oficiálně k dispozici

TDK je nová řada Boomboxes a audio zařízení, nyní oficiálně k dispozici původně objevila na Engadget na ne. 03.04.2011 23:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TDK | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat