pondělí 4. dubna 2011

Inhabitat Týdne v zelené: Obnovitelné umění se dotýká nebe, elektrické Audi TT, a kryogenní energie

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/03/inhabitats-week-in-green-renewable-art-touches-the-sky-an-ele/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden Inhabitat viděl projektů obnovitelných zdrojů energie odstartovat po celém světě jako Keňa oznámila výstavbu největší větrné farmy v Africe a tým výzkumníků Gruzie Tech vyvinul srdce-poháněl nanobattery , které lze účtovat vaše miniaplikace na cestách. Také jsme se dozvěděli, že směs slané a sladké vody v ústí řek by mohla zajistit 13% světové energetické potřeby, a my jsme se důkladný pohled na kryogenní energetický systém , který vyrábí elektřinu z zkapalněný vzduch. Nakonec jsme se předvedla fotografa Mitch Epstein je oblíbený fotky "American Power", který nedávno vyhrál Prix Pictet cenu.

To bylo také epický týden pro architekturu jako Pritzker Prize - svět je nejvyšší čest architektura - byla udělena portugalské architekta Eduardo Souto de Moura . Také jsme viděli, high-tech solární mrakodrap s mysli-ohýbání zvlněná fasáda nárůst v Soulu, a máme společnou vizi pro 15 mrakodrapy budoucnosti - od vertikální farmy do přepravního kontejneru věže a vybavit města oleje.

A konečně, tento týden jsme viděli svítání světlou budoucnost pro zelenou dopravu jako tým studentů představila hyper-upravený elektrický Audi TT , který je poháněn sluneční energií. Také jsme se dozvěděli, že Evropská unie zvažuje zákaz plyn vozy do roku 2050 , a my jsme se podívat na novou databázi Microsoft , který vám řekne, nejlevnější místo k nabíjení EV. V neposlední řadě, přinesli jsme vám 10-místné pedál-poháněl party na kole , a my se představila stylový LED-lit bunda navržen tak, aby cyklistům bezpečné v noci.

Inhabitat Týdne v zelené: Obnovitelné umění se dotýká nebe, elektrické Audi TT, a kryogenní energie původně objevila na Engadget na ne. 03.04.2011 21:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat |

Žádné komentáře:

Okomentovat