pondělí 4. dubna 2011

Commodore USA všechny nové C64 ukáže pohledu reálnější než kdy jindy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/commodore-usas-all-new-c64-shown-looking-more-real-than-ever/:
Byl trochu skeptický z USA slibují Commodore se přivést zpět úctyhodný Commodore 64 s některými do-to-data počítač specifikace? Nemůžeme obviňovat ty, ale společnost je nyní konečně pracuje na změně některých mysli, a vydala nějaké skutečné fotky, co jistě se zdá být skutečnou prototyp. Samozřejmě, že společnost uvádí, že prototyp nemá stejný plast, barva nebo povrch, že produkční verze bude mít, ale je to nepochybně Commodore 64, a která by měla vykouzlí úsměv na tváři každého, starší 30 let. A co víc, zdá se, že společnost má také nějak podařilo, aby se spojili s Disney, a to bude podporovat nové C64s s reklamní součástí každé kopie Tron: Legacy. Ještě žádné slovo o skutečné datum vydání, bohužel, ale Commodore USA bude zřejmě vyhlásíme nové webové stránky Zítra se shoduje s DVD a Blu-ray vydání, takže doufejme, že to bude mít ještě několik detailů, aby pak sdílet. Do té doby si můžete vyzkoušet více prototyp záběry na odkaz níže.

Commodore USA všechny nové C64 ukáže pohledu reálnější než kdy jindy původně objevila na Engadget na po. 04.4.2011 10:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Commodore USA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat