pondělí 4. dubna 2011

Twitter konečně dostane legitimní vyhledávací funkce, umožňuje filtrovat tweets pomocí smajlíky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/twitter-finally-gets-a-legitimate-search-function-lets-you-filt/:
Podobně jako webové vyhledávání Google, Twitter odstartoval životě dělat jednu věc a dělá to velmi dobře. A stejně jako Google, je to stále málo přidávat jemné vylepšení podél jeho cestě k vyspělé internetové nástroje. Dnes, vlastní skvěle zjednodušující funkce vyhledávání má přijít na řadu až člověka budky a stalo lesklejší, šťastnější a mnohem chytřejší na druhé straně. Už to musíte mít, například, konkrétní jména vašich oblíbených umělců smartphone útěk z vězení, budete hledat jen obecný pojem a Twitter udělat nějaké skutečné vyhledávání pro vás namísto pouhého odpovídající vašemu dotazu na jména. Můžete dokonce krok až do pokročilého vyhledávání, kde přidáním ":)" a ": (" operátorů určuje, zda budete mít rádi, nebo depresivnější tweets na téma Yo. Přijďte si vzpomenu na to, že Google je docela moderní. , kde jsou vaše emotikon operátoři?

Twitter konečně dostane legitimní vyhledávací funkce, umožňuje filtrovat tweets pomocí smajlíky původně objevila na Engadget na po. 04.4.2011 16:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Cvrlikání | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat