pondělí 4. dubna 2011

Google nabídky 900 milionů dolarů pro portfolio patentů Nortel, bude používat jako štít proti patent trollů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/google-bids-900-million-for-nortel-patent-portfolio-will-use-i/:
Google a Nortel se dohodli na pěkný součet 900 milionů dolarů odstartovat "zástěrkou" aukce - přičemž vnější strany jsou ještě volné překonat Google nabídku - na získání poměrně rozsáhlé Nortel je patentového portfolia. Prodej přichází jako součást druhé úpadku společnosti a odprodej zahrnuje asi 6000 patentů a patentových přihlášek, které obsahují jak drátové i bezdrátové komunikace, polovodiče, datových sítí, hlas a internet - jde tak daleko, že dokonce i dotek na vyhledávání na webu a sociálních sítí. Věc je, Google není opravdu zamilovaný s těmito kousky duševního vlastnictví ve výši téměř miliardy dolarů. Ne, pane, poněkud hořkou blogu od firmy dnes ráno dělá to docela jasné, že Google jedná v zájmu posílení své vlastní duševní vlastnictví knihovně a "vytvořit překážku pro ostatní žalovat . " Oba Android a Chrome dostat šikmo uvedených v oznámení společnosti Google, jak využívají pohyb, který by měl být dokončen do června letošního roku až do další nabídky a schválení regulačních orgánů.

Pokračovat ve čtení Google nabídky 900 milionů dolarů pro portfolio patentů Nortel, bude používat jako štít proti patent trollů

Google nabídky 900 milionů dolarů pro portfolio patentů Nortel, bude používat jako štít proti patent trollů původně objevila na Engadget na po. 04.4.2011 12:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ZDNet | zdroje Oficiální Google Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat