pondělí 28. března 2011

Warner Bros rozšiřuje film nájemné přes Facebook pět více vysokého profilu tituly

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/28/warner-bros-expands-movie-rentals-via-facebook-with-five-more-h/:
Po namáčení prstu ve vodách s The Dark Knight , začínající dnes Warner nabízí dalších pět filmů pro streaming na Facebooku , včetně Harryho Pottera a Kámen mudrců, Harry Potter a Tajemná komnata, vzniku, život jak my víme to a Yogi Bear . Dohoda remeains stejný, s diváky Spojené státy schopny zaplatit za 48-hodinová okénko okamžitě v úvěrů Facebooku je nyní film s plnou funkčností na stránce, a pozastavit / obnovit vázána na jejich přihlášení na místě. I s rostoucím počtem filmové tituly včetně nedávného ty jako Yogi Bear , že právě debutoval minulý týden , je to těžké vidět nějaké VOD služby vážně náročné aktuální video pronájmu zavedené jako iTunes a Netflix, zejména ten, který nabízí pouze SD nájemné zobrazit na PC . Co to ​​dělá nabídce je však rychlý způsob, jak pro Warner zpeněžit významné Facebooku komunity kolem populárních filmů , který může být dost, aby byl tento program stále v dohledné budoucnosti. Ať tak či onak, měla by být živě stránky začínající na 1 hod., podívejte se na tiskovou zprávu po přestávce, pokud budete potřebovat více detailů.

Pokračovat ve čtení Warner Bros rozšiřuje film nájemné přes Facebook pět více vysokého profilu tituly

Warner Bros rozšiřuje film nájemné přes Facebook pět více vysokého profilu tituly původně objevila na Engadget na po. 28 březen 2011 00:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat