pondělí 28. března 2011

Twimal čtenář přečte vaše tweety Twitter, vypadá rozkošný při tom (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/28/twimal-the-twitter-reader-reads-your-tweets-looks-adorable-whil/:
Pokud máte chuť používáte Twitter , stejně jako my , budete pravděpodobně křičet jako pre-dospívající, když ležel vaše oči na to, co výrobce hraček Takara Tomy má vykouzlil v Japonsku. Daboval Twimal, toto roztomilé Pokemon-esque denně společník zapojí do vašeho počítače s Windows přes USB a má jeden důvod pro jeho existenci - číst vaše tweety. K dispozici v modré nebo bílé (mužský nebo ženský hlas, příslušně), tyto malé roboty jsou schopny přečíst všechny druhy tweety (odpovědi, seznamy, user-specifické, atd.), v co se zdá být japonský jen. Pokud máte zájem o získání vašich 140-charakter zpráv ve nejroztomilejší možným způsobem, podívejte se na tyto hračky na digitální police v Japonsku 31. března na 2.480 jen (asi 30 dolarů). A udělej si laskavost, sledovat video po přestávce. Ještě nám poděkujete později.

Pokračovat ve čtení Twimal čtenář přečte vaše tweety Twitter, vypadá rozkošný při tom (video)

Twimal čtenář přečte vaše tweety Twitter, vypadá rozkošný při tom (video) původně objevila na Engadget na po. 28 březen 2011 07:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Takara Tomy (japonsky) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat