pondělí 28. března 2011

Android adaptér koncepty slib accessorize jakékoliv sluchátka

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/android-adapter-concepts-promise-to-accessorize-any-headset/:
No, tady je trochu twist - koncept zařízení určené k financování vlastně Kickstarter -jako servis pro koncepci zařízení. I když to nemusí přesně inspirovat nejvíce důvěry, tyto pojmy od lidí za povýšeného Makible jsou jistě jedinečné dost nás zajímá. Jednalo se o standardní sluchátkový adaptér na snímku nahoře, který slibuje, že zase nějaký soubor sluchátek do správné (a oko-lov) headset, stejně jako iPhone headset adaptér, který vám umožní použít jakýkoli iPhone headset s telefonem Android (zkontrolovat se po přestávce). Oba budou zřejmě omezena na 10.000 kusů za kus za předpokladu, že získat potřebné finanční prostředky, s adaptérem pro sluchátka nastavení zpět 20 dolarů, zatímco iPhone verze běží jen 10 dolarů. Chcete vidět, aby se staly realitou? Pak můžete zasáhnout až na níže uvedený odkaz, aby si své objednávky palců

Pokračovat ve čtení Android adaptér koncepty slib accessorize jakékoliv sluchátka

Android adaptér koncepty slib accessorize jakékoliv sluchátka původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 23:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Makible | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat