pondělí 28. března 2011

Č. 5 na WWDC iPhone v letošním roce? To je, jak to vypadá zde

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/28/no-iphone-5-at-wwdc-this-year-thats-how-it-looks-from-here/:
Do teď jste viděli oznámení na WWDC 2011 (V červnu 6.), ale to, co nemusí mít slyšel zatím je, že tato bude trochu jiné, než některé z dev zápory z let minulých. Totiž, na rozdíl od událostí v roce 2008 až do roku 2010, neuvidíte oznámení nového iPhone (nebo IPAD ... nebo cokoliv jiného související s hardwarem). Jsme jednání stejného druhu tlachání ze zdrojů, které pevných spisovatelé jako Jim Dalyrmple ze smyčky a všechny věci D 's John Paczkowski byly zpravodajské dnes - že tento WWDC bude vše o budoucnosti IOS a OS X .

Samozřejmě, pokud, že pánve ven, všechny oči se bude na společnosti Pád akce, která se jeví jako stále pravděpodobnější u příležitosti zahájení nového telefonu - zejména s ohledem na skutečnost, že iPod je místo v sestavě Apple se stal zmenšil díky Úspěch její mobilní zařízení. Časování také stanoví Apple se pěkně svižné sezónu nákupů dovolené telefonu. Pokud jde o IPAD, Daring Fireball 's John Gruber spekuloval, že bychom mohli vidět nějaký nový model na letošní podzim událostí, a zatímco se zdá vysoce nepravděpodobné, že by nás s ohledem na nedávné zahájení IPAD 2 , nový tablet by udělat perfektní společník, který nového telefonu. Co si myslí září, je čistá spekulace hned, ale v současné době to vypadá, že můžete jen získat pohodlné s vaší iPhone 4.

Č. 5 na WWDC iPhone v letošním roce? To je, jak to vypadá z tady původně objevila na Engadget na po. 28 březen 2011 16:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat