pondělí 28. března 2011

WSJ: Google týmy se společnostmi MasterCard a Citigroup pro platby NFC, také soubory patent app

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/google-teams-with-mastercard-and-citigroup-for-nfc-payment-demo/:
Od té doby Nexus S a jeho šikovný malý NFC čip hit na trhu, tam byl spekulace, že El GOOG plánoval vpád do arény pro mobilní platby v současné době obsazena likes nabíjení kdekoli . Nyní to vypadá, že plán může mít vysokou rychlost, jako Street Journal zprávu, že zeď Google tajně spolupracuje se společnostmi MasterCard a Citigroup vyzkoušet právě tento systém. Podle publikace, brzy demo dvojic "jeden aktuální model a mnoho možnosti přepracování modelů Android telefony" s existujícími Citigroup-sponzoroval kreditních a debetních karet, a používání telefonů 'NFC čipy s ty čtenáře VeriFone jsme nedávno slyšeli.

A co víc, může nově zveřejněné patentové přihlášky-z posádky v Mountain View v náznaku na software za takové věci. Žádost popisuje službu, která nastavuje Google jako třetí strany-zprostředkovatel, který obdrží nákupní košík info zákazníků zadávání objednávek přes zařízení (včetně těch mobilních odrůdy), jim umožňuje vybrat dopravy a další možnosti, a poskytuje celkovou Aby náklady. To pak sbírá platby, koordinuje přepravu, a předává informace o objednávce k prodejci k dokončení transakce. Takže firmy mohou mít Google zvládnout všechny své platební-brát potřeby výměnou za získání obhlédnout na to, co lidé kupují, - něco, co je WSJ zdroje říkají, že by mohl být součástí testování instalace Google právě teď - na rozdíl od ostatních třetích -party služeb, jako jsou Paypal, že jen získávat a vyměňovat si informace s obchodníky platby. Vypadá to, že Alma Whitten (Google ředitel Privacy) má svou práci jako stvořený pro ni utěšovat se týká takového systému bude nevyhnutelně vytvoří ve stále více soukromí-smýšlející lid .

WSJ: Google týmy se společnostmi MasterCard a Citigroup pro platby NFC, také soubory patent app původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 23:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BNET | zdroje Wall Street Journal , USPTO

Žádné komentáře:

Okomentovat