pondělí 28. března 2011

Inhabitat Týdne v zelené: LAVA je geodetické domů, solární mrakodrap sklo a strachu z jaderné energie

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/inhabitats-week-in-green-lavas-geodesic-home-solar-skyscrape/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden představila několik převratných Inhabitat výkony high-tech architektury - počínaje plány na přeměnu Spojených států 'nejvyšší mrakodrap v rostoucí solární farmy . Také jsme viděli, vize geodesic domov budoucnosti , která je vyskakování v Číně v tomto roce, a my jsme se dozvěděli, že vědci v Kataru se vyvíjí řadu sluneční-poháněl umělé mraky , které budou chladné země stadionech během 2022 světového poháru.

Byl to velký týden pro energetické aktuality stejně jako Německo a Itálie oznámila plány na opuštění jaderné energie v důsledku krize v Japonsku . Tata a MIT také oznámila průlom technologie pro výrobu energie z vody , a viděli jsme solární energie dosáhnout nových výšin jako Suntech vyrazili k instalaci svět je nejvyšší solární elektrárny na Tibetské náhorní plošině . Když už mluvíme o rostoucí zelené návrhy, dívali jsme se zbrusu nový elektrický vůz se na obloze jako sluneční-poháněl Elektra Jeden letoun úspěšně dokončila svůj první let.

Tento týden jsme se také předvedla několik řezání-hrana příklady nositelná technologie včetně aplikace, která promění výkresu do vyrobený-pro-měření šaty . Také jsme se dozvěděli, že Virgin Atlantic nyní nabízí cestujícím na míru boty , zatímco oni čekají, a my jsme se podívat na futuristický těhotenství pás , který nabízí vnitřní pohled na dělohu. Nakonec jsme viděli několik úžasných příkladů z recyklovaných design - čínský umělec Wing Wah vytvořil soubor šrotu transformátoru robotů kov , které vypadají stejně jako filmy a designér Mati Karmin změnila zneškodnil pozemní miny do nervózní sadu vybavení interiérů .

Inhabitat Týdne v zelené: LAVA je geodetické domů, solární mrakodrap sklo a strachu z jaderné energie původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 21:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat