pondělí 28. března 2011

American Express výzvy PayPal s digitálním 'Podáváme' platební platforma

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/28/american-express-challenges-paypal-with-serve-digital-payment/:
American Express může být zaostává trochu za likes Visa a Mastercard s digitálním platby v průběhu let, ale je to dělá docela velký hrát v oblasti dnes. Je to jen oznámila svůj nový "Serve" digitální platební platforma, která je více nebo méně rovný-o konkurentem PayPal . To znamená, že budete moci převést peníze na svůj účet Podáváme z vašeho bankovního účtu nebo kreditní karty, posílat peníze na jiné buď pomocí webové stránky nebo mobilní aplikace (v současné době k dispozici pro IOS a Android), a dokonce i odkaz na váš účet s možností dobíjení Podávejte kartu, kterou můžete použít kdykoliv prodejce, že přijímá kreditní karty American Express. Nic vymyšleného, ​​jako platby NFC ještě ne, ale American Express slibuje, že "se rychle vyvíjejí," platforma přidáním nových vlastností a funkcí, a to je doufal, že na zahájení věci se vzdá většiny spotřebitelských cen za prvních šest měsíců. Hlava na minulost přestávka na kompletní tiskovou zprávu, a udeřil se zdrojem níže uvedený odkaz, pokud chcete zaregistrovat.

Pokračovat ve čtení American Express problémy s PayPal Podáváme 'digitální' platební platforma

American Express problémy s PayPal Podáváme 'digitální' platební platforma původně objevila na Engadget na po. 28 březen 2011 14:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sloužit | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat