pondělí 28. března 2011

Přísně podnikání? Osobní tweety, aby PROFS více "důvěryhodný"

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/wCOk7CAsV24/social-tweeting-professors-seen-as-more-credible-than-scholarly-ones.ars:

Ti, kteří používají jejich Twitter účty pro osobní i profesionální účely se často ocitají zeptat, zda se jedná o poškození jejich důvěryhodnost u legrační anekdoty nebo sociální tweety. Podle studie publikované v březnovém vydání vzdělávání, média a technologie, ale odpověď na tuto otázku je rezolutní "ne".

Místo toho studenti vnímají instruktoři, kteří se sociální tweets jako důvěryhodnější než instruktoři, kteří zůstanou přísně podnikání, půjčovat podporu myšlence, že věděl, skutečné lidské je za proud Twitter pomáhá lidem cítit jistější, že o osoby schopnosti.

Napsaný Elizabethtown College profesor komunikace Kirsten Johnson a vysokoškolský student Jamie Bartolino, kniha zkoumá, jak studenti vnímají profesoři, když se budou držet své sociální média slovníčku. Příspěvek pojednává o pěti "faktory důvěryhodnosti" identifikoval v 1974 studia: kompetence, charakter, sociabilita, klid, a extraverze.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat