pondělí 28. března 2011

Hanwha rozpoutá HDMI / USB adaptér pro IPAD, iPhone 4, a čtvrtý-gen iPod touch

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/hanwha-unleashes-hdmi-usb-adapter-for-ipad-iphone-4-and-four/:
Cítí touhu se dívat na svůj IPAD, iPhone nebo iPod touch (čtvrté generace), videa na velké obrazovce, ale hledáte něco s trochu větší objem, než je HDMI řešení Apple ? Hanwha poslední dongle mohl dělat svou práci. Jak můžete vidět výše, v místě původního adaptéru port dokovací konektor je USB 2.0 zásuvky - kompatibilní s fotoaparáty podporujícími mass storage připojení - vedle 720p-přátelský port HDMI, ale budete muset použít přepínač pro přepínání mezi dvěma režimy. A ten malý mini-USB port na pravé? No, je to tam, aby nějaká šťáva "snížit baterie mozků", ale pravděpodobně ne natolik, aby poplatek svůj iDevice. Pokud máte stále zájem a má přítele v Japonsku, Hanwha je nabíjecí 5980 jen (asi $ 73), což je téměř dvakrát vyšší než 39 dolarů konektoru Apple. Je podpora USB za takový cenový skok? Váš hovor.

Hanwha rozpoutá HDMI / USB adaptér pro IPAD, iPhone 4, a čtvrtý-gen iPod touch původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 22:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Akihabara Novinky | zdroje UMA zóna | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat