pondělí 28. března 2011

Zapnuto: polyglot scénáře

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/switched-on-the-playbook-polyglot/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Přešel na , sloupek o spotřebních technologií.

Když Apple představil IPAD , to mělo ale povrchní znalost třetí-party aplikací, ale společnost zdůraznila své vlastní. Jak Apple iPhone software SVP Scott Forstall uvedeno v úvodu IPAD video, "Podívali jsme se na zařízení a tak jsme se rozhodli:. Pojďme redesign to všechno Pojďme redesign, reimagine a znovu každé jednotlivé aplikace od základu speciálně pro IPAD."

Porovnejte to strategie zaměstnaná RIM, výrobce nadcházející BlackBerry scénáře tablet. Jeden rok po IPAD debut, Apple náskok v apps prokázal obrovskou výhodu proti náporu tašky oznámila jeho konkurenti v telefonu světě. Někteří se rozhodli přesedlat na Android, a dosáhnout zpětnou kompatibilitu s více než 200.000 stávajících smartphone aplikace. HP se svými TouchPad, bude okruh svých vozů osobních počítačů a tiskáren kolem webOS platformu. Nicméně, tento týden oznámení, že společnost RIM, také bude podporovat Android Apps říká hodně o tom, jak společnost vidí svou pozici v tabletě válek.

Pokračovat ve čtení Přešel na: polyglot scénáře

Zapnuto: polyglot scénáře původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 20:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat