pondělí 28. března 2011

Amazon.com umožňuje hrát s virtuální stroj Android, zkuste aplikace předtím, než si je koupíte

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/amazon-com-lets-you-play-with-an-android-virtual-machine-try-ap/:
Když Amazon AppStore vyválí minulý týden , jsme přešli na jednu drobnost, která jen zdálo čistý. Dnes, jsme ochotni říci, že Test Drive může být nejvýznamnější část oznámení Amazonu, že den. V podstatě, Test Drive umožňuje americkým zákazníkům, aby aplikace pro rotaci na Amazon.com, s veškerým komfortem, že jejich pokusil-a-pravdivý desktop webový prohlížeč přináší - ale spíše než sedět vás s Flash-založené mockup app , Amazon dává vám ochutnat dobré víře cloud computingu s Android virtuální stroj.

Jinými slovy, to, co hledáte na v předchozím obrázku není jen jeden program, ale kompletní virtuální Android smartphone s pracovní ovládání myší, kde si můžete nejen vyzkoušet kniha Toss, ale také smazat, procházení zařízení fotogalerie, poslechnout pár skladeb, nebo dokonce i surfovat na webu z pracovního prohlížeče Android - jak těžké je, že může být bez klávesnice. Amazon vysvětluje:
Kliknutím na tlačítko "Test jednotky nyní" tlačítko spustí kopii této app na Amazon Elastic Compute Cloud (EC2), webová služba, která poskytuje on-demand výpočetní kapacity v oblaku pro vývojáře. Když kliknete na simulované telefonu pomocí myši, pošleme ti vstupů přes internet app běží na Amazon EC2 - stejně jako vaše mobilní zařízení vyšle prst na kohoutku app. Naše servery pak posílat video a audio výstup z aplikace zpět do počítače. To vše se děje v reálném čase, což vám umožní prozkoumat funkce aplikace, jako kdyby byly spuštěny na mobilním zařízení.
Dnes, Amazon Test Drive je v podstatě jen Gaikai pro mobilní telefony - jeho cílem je jednoduše prodat aplikace, nic víc. Ale představte si tohle na sekundu: co kdybyste mohli svůj vlastní přístup smartphone data, místo toho většinou nepopsaný list, který Amazon nabízí tu?

[Díky, Ryan]

Amazon.com umožňuje hrát s virtuální stroj Android, zkuste aplikace předtím, než si je koupíte původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 18:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat