pátek 25. března 2011

BrandFinance prohlašuje Google nejcennější značkou na světě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/brandfinance-declares-google-the-most-valuable-brand-in-the-worl/:
No, vypadá to Eric Schmidt nebylo daleko, když nedávno řekl, že Microsoft je větší konkurence než na Facebooku Google - alespoň pokud jde o celkovou hodnotu značky, která je. Podle nejnovějších BrandFinance roční hodnocení, Google má sotva vytlačili Microsoft pro titul z nejcennějších značek na světě, s párem z nich tlačí Walmart se z čísla jeden bod v loňském roce. Jak na Facebooku, je to právě vstoupil do top 500 se poprvé na číslo 285, zatímco Apple skočil dvanáct bodů, aby se jeho první vzhled v první desítce na číslo osm - posun, který částečně vychází na úkor obvyklých podezřelých Coca Cola , který vypadl z první desítky poprvé. Největší smolař? Nokia. Poklesla celou cestu od číslo 21 v loňském roce na číslo 94 v tomto roce. Hit se zdrojem níže uvedený odkaz na kompletní seznam.

Pokračovat ve čtení BrandFinance prohlašuje Google nejcennější značkou na světě

BrandFinance prohlašuje Google nejcennější značkou na světě, původně objevila na Engadget na pá. 25 březen 2011 04:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TG Daily | zdroje BrandFinance | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat