pátek 25. března 2011

Wham-O je Frisbee Forever IOS app slibuje změnu dvorku zábava ... navždy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/wham-os-frisbee-forever-ios-app-promises-to-change-backyard-fun/:
Pokud existuje jedna věc, iPhone potřebám - a máme na mysli přesně jednu věc - je to jasně app Frisbee. Ehm, Frisbee (R), cca. Není legitimní Gmail app. Není nový oznamovací systém. Frisbee (R), cca. Jak příběh se odehrává, Wham-O je spojena s Kiloo ruce s cílem rozvíjet Frisbee Forever aplikace pro iPhone, iPod touch a IPAD, který je prý nabídnout vášnivým hráčům IOS "jedinečné výzvy a překážky v bohaté kompletní 3D prostředí." Jaký druh problémů, říkáte? Jsme slyšení, které budete moci házet různé modely Frisbee přes 100 úrovní svěží, pestré světy, ale za to, že většina vše ostatní je zahaleno tajemstvím. Všechny bude odhaleno v květnu, ale do té doby bychom rádi, pokud se krok mimo a vlastně házet frisbee. Slyšeli jsme, že psi jsou super v okouzlující nich, taky.

Pokračovat ve čtení Wham-O je Frisbee Forever IOS app slibuje změnu dvorku zábava ... navždy

Wham-O je Frisbee Forever IOS app slibuje změnu dvorku zábava ... navždy původně objevila na Engadget na pá. 25 březen 2011 18:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat