pátek 25. března 2011

Buffalo odhaluje slimline externí vypalovačku BDXL za $ 275, přidružená média stále dělá vaší peněženky plakat

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/buffalo-reveals-slimline-external-bdxl-burner-for-275-affiliat/:
BDXL je optickým paměťovým médiem du jour, ale možností pro ty, kteří chtějí své prostorný quad-vrstva vypalování v chutné k-jít form factor jsou poměrně omezené. Předcházející disky chybělo některé ... estetické, ale nyní Buffalo představila svůj BRXL-PC6U2-BK, štíhlé a lesklé externí model, který bude zpracovávat všechny vaše potřeby BDXL disk-tvorby. Pohon může běžet pouze z jednoho USB 2.0 konektor, i když psaní na 4x rychlostí vyžaduje i druhý USB připojení, aby to šťávu nutné udělat čin. Navržený na vydání do konce března, jinak známý jako příští týden, bude to trochu horké onyx číslo vám zpět 22100jen (asi $ 275). Prostě nejdou foukání všechny své peníze na disku - BR-R disky XL není levné , víš.

Buffalo odhaluje slimline externí vypalovačku BDXL za $ 275, přidružená média stále činí vaši peněženku plakat původně objevila na Engadget na pá. 25 březen 2011 08:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Akihabara Novinky | zdroje Buvol | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat