pátek 25. března 2011

Kodaň letiště sleduje každý váš pohyb pomocí WiFi signálu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/copenhagen-airport-tracks-your-every-move-using-wifi-signals/:
Dobrý den, Big Brother! Podle New York Times, v Kodani mezinárodní letiště je v současné době testují nový program, který monitoruje cestující na základě údajů WiFi emitovaných ze zařízení jako jsou notebooky a smartphony. Letištní úředníci pozorovat cestující ze vzdáleného počítače, a lze říct, do 10 stop na přesnost, kde tráví svůj čas - ti, kteří přijedou a odlétající jsou zastoupeny různé barevné tečky. Program, vytvořený na základě Ženeva-SITA, rovněž dává návštěvníkům možnost stáhnout iPhone aplikace, která umožňuje umístění-založené informace , jako jsou povýšení z nedaleké restaurace. SITA to řekl VP software není dotěrný, jak vyplývá zařízení, ne jednotlivci, ale nejsme si jisti, chceme, aby někdo věděl, jak dlouho naše Anrdoid tráví v koupelně - a vy jste si mysleli ty zlobivé-bitové skenery bylo strašidelné.

Kodaň letiště sleduje každý váš pohyb pomocí WiFi signálu se původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 20:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Přešel | zdroje New York Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat