pátek 25. března 2011

Je vaše IPAD 2 zažívá intermittant WiFi připojení otázky?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/is-your-ipad-2-experiencing-intermittant-wifi-connection-issues/:
Některé věci, které se nikdy nezmění. Chlapci budou chlapci, nikdy opravdu je zdarma, a iPads bude mít WiFi problémy. Pokud budete připomenout, originální Apple břidlice také měl takový trápí problémy s udržením bezdrátové připojení, které lidé ve městě Cupertino vlastně slib opravit věci v čase. Nakonec, že oprava byla opravdu válí, ale pak jsme se doslechli, že IOS 4,2 byl tlačen trochu kvůli - uhodli jste - více WiFi problémy. Nyní, když IPAD 2 udělal jeho cestu ven do zbožňující veřejnosti ruce, začínáme vidět rostoucí kádr zákazníků zvyšování podobné reptání. Naše in-house iPad 2 neprokázala žádné WiFi připojení otázky jak přesto, ale tam je 10 + page thread na fóru na Apple, které nás zajímalo, jestli jsme mezi několika málo štěstí. Všimli jste si libovolný internetový vtípky s novým IPAD? Nebo jsou všichni tito lidé jednoduše pomocí nejhorší router? Dejte nám vědět v komentářích níže.

[Díky, Brian]

Je vaše IPAD 2 zažívá intermittant WiFi připojení otázky? původně objevila na Engadget na pá. 25 březen 2011 14:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Apple | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat