pátek 25. března 2011

Samsung Zářivé prochází FCC opět s AT & T 3G kapel: před akvizicí tester? (Aktualizováno)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/samsung-vibrant-passes-fcc-again-with-atandt-3g-bands-a-pre-acqui/:
To je z levého pole, ale mějte s námi - to všechno dává smysl, v strašidelný, business-y druhu cesty. Za prvé, fakty: Samsung SGH-T959P zrovna schválení FCC s podporou 3G na 850 a 1900MHz kapel (to by mohlo také podporovat 2100MHz, ale nemůžeme říct, z dokumentů, které jsme odstředěné v podání - a od roku to není kapela USA, FCC není opravdu péči stejně). T-Mobile původní Samsung Zářivé byl SGH-T959, a Galaxy S 4G byl SGH-T959V - takže si dovedete představit, že to je další zařízení ve stejném duchu. Samsung SGH Kódy produktů, které začínají s "T" a na konci s "9" jsou T-Mobile zařízení ... ale pokud to je pro T-Mobile, kde je AWS podporu 3G?

Tak tady je naše divoké teorie: T-Mobile a AT & T může mít rychle-kolejový T-Mobile-brandové zařízení - v tomto případě, odnož Galaxy S 4G - s HSPA + pro AT & T kapely. AT & T se zmínil, tento týden, že jedním z prvních plodů jeho plánované akvizice společnosti T-Mobile USA bude dohodu o roamingu, který umožňuje zákazníkům T-Mobile používat AT & síti T, a samozřejmě, že by vyžadovalo přístrojů, které podporují AT & spektru T, je zajímavé, tato Smlouva o roamingu je jít do účinku, zda se dokončí akvizici, nebo ne, tak tihle kluci budou muset vypořádat s tím. Rádi bychom pochyb o tom, že jeden z těchto dopravců by se zájem o uvolnění ještě jinou variantu původní Galaxy S zatímco my se pohybujeme směrem k střední-2011 zde, ale je to docela možné, že T-Mobile a AT & T zaměstnanců by mohlo být získání těchto otestovat síti integrace v průběhu roku. Crazy, ano ... ale jen blázen být hodnověrné.

Update: Zde je další myšlenka. To by mohlo být HSPA + zařízení (LA Galaxy S 4G) na kanadské sítě, protože některé z těch chlapů má také nasazeny Samsung zařízení, které začínají s "T" a na konci s "9" - číslo modelu exkluzivitu na T-Mobile Je přísně v rámci americké hranice. Zjistíme brzy!

Samsung Zářivé prochází FCC ​​opět s AT & T 3G kapel: před akvizicí tester? (Aktualizováno) původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 19:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat