pátek 25. března 2011

Comcast Xfinity TV aplikace pro IOS aktualizované s více streaming a přizpůsobení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/comcasts-xfinity-tv-app-for-ios-updated-with-more-streaming-and/:
Comcast je zpět s tím, co je to volání třetí hlavní verzi svého televizoru Xfinity app pro IOS, a zatímco produktu týmu, říká, že je přidán streamování obsahu ze IFC, Adult Swim, BBC a další klíčové upgrade je v přizpůsobení. Je vybaven novou oblíbených seznamu, který je nejvíce zlepšil jeho schopností synchronizace s webovými stránkami XfinityTV, nový kanál klávesnice pro rychlé změny je-li používán jako vzdálený a schopnost přeskočit na konkrétních dat v televizním programem. IPhone verze má také dostal štípnout, s přidáním "listovat předchozí kanály" funkce dříve omezeny na IPAD verzi. Samozřejmě další otázkou je, kdy můžeme očekávat, že tyto vylepšení filtrovat přes k nedávno zahájené verze Android , a také při Comcast plánuje sledovat Time Warner prostřednictvím živého vysílání kanálu dveří, přes hlasité protesty některých televizních sítí proti to .

Comcast Xfinity TV aplikace pro IOS aktualizované s více streaming a přizpůsobení původně objevila na Engadget na Pá. 25 březen 2011 14:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Comcast Voices , iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat