pátek 25. března 2011

Festo je SmartBird robot vzlétne s elegancí, není hovno na vás (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/25/festos-smartbird-robot-takes-off-with-elegance-doesnt-fight-s/:
Géniové na Festo je Bionic Learning Network jsou dobře známé pro jejich fascinaci s robotickým zvířaty, a jejich poslední výtvor není výjimkou. Daboval SmartBird, tato autonomní Bionic pták - po vzoru sledě racci - zdobí oblohu svou důmyslnou dva m-dlouhých křídel, která využívají ohýbání trupu pro realistické řídící kontrolu. A co víc, tento robot je také schopen vzletu a přistání na jeho vlastní, ale také to může být kontrolováno a sledováno na dálku pomocí ZigBee rádio. Kupodivu, to vše kolem se jen na jednu libru, což znamená, že může vesele plavat SmartBird asi s mírným házení. Skočit minulosti přestávce pro některé agilní v-letu akci, doprovázené animací podrobně vnitřní fungování.

Pokračovat ve čtení Festo je SmartBird robot vzlétne s elegancí, není hovno na vás (video)

Festo je SmartBird robot vzlétne s elegancí, není hovno na vás (video) původně objevila na Engadget na pá. 25 březen 2011 01:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink IEEE Spectrum | zdroje Festo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat