pátek 25. března 2011

Bing na portálu Mobile se aktualizuje, přináší HTML5-založené fanciness

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/bing-for-mobile-portal-gets-updated-brings-html5-based-fancines/:
Google (a Yahoo !) může udělat, může Bing udělat lépe? To není přesně si, že takzvaný prsten, ale Bing ukázala být legitimní ze soupeřů ve vyhledávání války - zejména na mobilní straně. Tento týden Microsoft vypustil několik aktualizací Bing pro mobilní procházet portál, který poskytuje uživatelům přístup k lepší a rychlejší vyhledávání obrázků v reálném čase-tranzit a směry, app vyhledávání pro iPhone a další. Nová verze se opírá o HTML5, a společnost nás ujišťuje, že Windows 7 Telefon podporu pro aktualizace (a HTML5 ) bude k dispozici později v tomto roce. On-the-Go uživatelé budou rovněž tranzitní směry (real-time v Bostonu, San Francisco, Seattle, Chicago a Los Angeles), reorganizoval nákupní zážitek, automatické počasí návrhy a app / film vyhledávání. Hlavou dolů na zdroj odkaz (v telefonu samozřejmě), aby zjistili, zda některý z nových funkcí, které jste prodali.

Bing na portálu Mobile se aktualizuje, přináší HTML5-založené fanciness původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 21:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Registrace | zdroje Bing Blog , Bing pro mobily | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat