čtvrtek 24. března 2011

Spot kiosky půjčovna filmů za cíl porazit Redbox na cenu a pohodlí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/spot-movie-rental-kiosks-aim-to-beat-redbox-on-price-and-conveni/:
Vzhledem k tomu, Netflix zažívá novou soutěž na svou populární model distribuce filmu to jen vejde, že Redbox měl taky a nejzajímavější účastníka jsme viděli v kiosku podnikání film je "Spot. Difference". Nedávno zahájila zkušební 25 políček v Riverside County Kalifornii av současné době je porazit Redbox cen pronájmem DVD a Blu-ray disky za $ 1 / den každé, nebo 89 centů, pokud pronajaté v párech. Samozřejmě, jen vyhrávat na cenu není dost, aby nás z lepení s naší kupón kódy a smartphone aplikace , ale společnost má pevnou naše hlavní hovězího masa s červeným boxy vytvořením kiosek s dvěma sloty, jeden pro pronájem a další pro návrat. Tímto způsobem si nejste čeká za lidi Walmart, protože prolistovat každý disk v poli, když vše, co chcete udělat, je vrátit se radosti, Season 2, Svazek 1 a musí být na vaší cestě. Tvrdí také, aby se vešly více filmů v menším prostoru, ale opravdu, měl jsi nás na express slot disk vrátit.

Pokračovat ve čtení Spot půjčovna filmů stáncích za cíl porazit Redbox na cenu a pohodlí

Spot pronájem stánků film za cíl porazit Redbox o ceně a pohodlí se původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 16:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Home Media Magazín | zdroje Místo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat