čtvrtek 24. března 2011

Femto fórum vydává API specifikaci pro femtocell aplikace, místa, zaměřit se na 'povědomí informace'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/femto-forum-publishes-api-specification-for-femtocell-apps-plac/:
Jako by svět potřeboval ještě jeden sdružení držet krok s, CTIA Wireless 2011, je právě to přináší. Femto Forum, který odvedl vynikající práci, zbývající tajně pozdě, právě zveřejnila "průmyslu-široký dohodnutý soubor specifikací API", která umožní "pokročilých mobilních aplikací založených na technologii femtocell." Po pravdě řečeno, první aplikace založené na specifikacích již byly postaveny, a jejich současné době k dispozici femtocell komunitu. Specifikace jsou pro síť-založené rozhraní API, která bude údajně "provozovatelům umožnit řídit vývoj femtocell-poháněl otevřený přístup, podnikových a spotřebitelských aplikací," a to bude také poskytovat informace, zvyšování povědomí s cílem umožnit vývojářům možnost začlenit rozšířené přítomnost, kontextu a místa-citlivé funkce do nových i stávajících aplikací. Je pravda, že bychom péči mnohem víc o těch umístění-založené aplikace, jestli bychom mohli táhnout naše 3G Microcell do Panamy používat to, aby se bezplatné volání, zatímco na dovolené, ale hej - možná, že to další logický krok. Ne, že jsme hodně pro procházet podél rady nebo tak něco.

Femto fórum vydává API specifikaci pro femtocell aplikace, místa, zaměřit se na 'povědomí informace' původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 22:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PC World | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat