čtvrtek 24. března 2011

Zobrazil: předpojaté představy o osobní počítač zabezpečení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/visualized-preconceived-notions-about-personal-computer-securit/:
Vidět, že graf tam nahoře? To je krásný vizualizaci lidového modelů tucet okolí myšlenku počítačové bezpečnosti doma, navržený státu vlastní Michigan Rick Washington Chcete-li si ji postaví (i pero textová vysvětlení, aby to), on se dotazoval počet uživatelů počítačů s různou úrovní kultivovanosti, s cílem je zjistit, jak normální pozemšťané vykládat potenciální hrozby pro jejich PC. Jeho závěry? Obrovské množství domácích počítačů jsou často nebezpečné, protože "jsou spravovány netrénovaný, nekvalifikované uživatelů." Zjistil také, že počítače mají velmi ohroženi i přes kvetoucí síť preventivních software a poradenství, a téměř jistě obdrželi za své úsilí. Hit zdroj odkaz pro více, ale jediný poté, co jste spiffed se, hodil na brýle a kopali jednu nohu nahoru na stolek, který sedí před vámi.

Zobrazil: předpojaté představy o osobní bezpečnost počítače se původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 13:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Boing Boing | zdroje Rick Wash (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat