čtvrtek 24. března 2011

TelePresence Tech kiosku, aby virtuální nákupy do obchoďáku ve vašem okolí, jdeme hands-o

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/telepresence-tech-kiosk-to-bring-virtual-shopping-to-a-mall-near/:
Pokud Amazon měl podnik za web ve prospěch více hmotném nosiči rozprodávat své výrobky, to by mohlo zvážit něco jako Tech nové Telepresence telepresence kiosek pro tuto práci. Máme překvapení demo systému na dnešní akci Samsung a odešel zaujalo. Technologie vykresluje 2D obrázky, které vznáší a otáčet v prostoru, což prodejci způsob, jak nechat zákazníky vidí své produkty, jako kdyby byly skutečně tam, a za zlomek nákladů - asi $ 1,50 za hodinu - placení meatbags pro člověka tradiční cihla-a-malty obchod. Samostatný dotykový displej umožňuje nakupující procházení dostupných položek, mluvit tváří v tvář s virtuální zákaznický servis, a nakupovat. Podívejte se na galerii vidět více z toho, co naši maloobchodní budoucnost vypadá.

TelePresence Tech kiosku, aby virtuální nákupy do obchoďáku ve vašem okolí, jdeme hands-o původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat