čtvrtek 24. března 2011

Microsoft nabízí až 'Nodo' plánu aktualizace pro zařízení s Windows Phone 7

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/microsoft-serves-up-a-nodo-update-schedule-for-windows-phone-7/:
Kde je vaše Windows Phone 7 " Nodo "update? To je otázka, Microsoft se snaží odpovědět s novou tabulku je dlážděný spolu na detail software stavu všech WP7 telefony uvolní tak daleko. Z února přípravný patch a dlouho-očekávané první pořádnou upgrade na operační systém, zde pod názvem pouze "update března," jsou seděli bok po boku, se souborem dodání států v jejich rámci pro každý WP7 telefon. Věci se nedíval úžasné v USA, kde se AT & šarže T je stále ještě prochází nosič testování a T-Mobile pár telefonů jsou "plánování" (který Microsoft říká, že netrvá déle než 10 dnů), ale novinkou je lepší v zámoří, kde většina z nich obdržel v únoru OTA a jsou pouhé dny od konečné dobroty Nodo. Sprint HTC Přílet a AT & T nadcházející HD7S budou mít oba, že předinstalovaný software, tak alespoň nové kupující nebude muset trápit zbytečně.

[Díky, Arty]

Microsoft nabízí až 'Nodo' plánu aktualizace pro Windows 7 Telefon zařízení původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 05:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Microsoft (USA) , (mezinárodní) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat