čtvrtek 24. března 2011

Kaučukovitá umělé svaly slib, aby se roboti více realistický

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/rubbery-artificial-muscles-promise-to-make-robots-more-lifelike/:
Někteří roboti mohou už vypadají docela realistické , ale je to ještě docela jiný příběh, když oni jsou vlastně v pohybu, kdy se všechny mechanické části uvnitř, aby se přihlásili s některými nezaměnitelný, robot-jako pohyby. Někteří výzkumníci v Aucklandu na Novém Zélandu je bioinženýrství ústavu mají nyní jednu z možných řešení tohoto problému, nicméně - motor s žádným z obvyklých pohyblivých částí. Místo toho, pružné, Cronenberg-esque mašinka se spoléhá na některé elektroaktivní struktury, které se může protáhnout o více než 300 procent, a rozšířit a zkrátit při použití napětí. Zatímco věci jsou samozřejmě stále ještě velmi brzy, je to možné, že roboti by se případně mohly být postaveny zcela mimo tyto umělé svaly - ". Budoucnost je měkká", nebo jako vedoucí výzkumný pracovník Iain Anders stručně říká, Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení kaučukovitá umělé svaly slib, aby se roboti více realistický

Kaučukovitá umělé svaly slib, aby se roboti více realistické původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 11:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PC World | zdroje Auckland Bioinženýrství ústav | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat