čtvrtek 24. března 2011

Lockheed Martin ukazuje Orion kosmické lodi, nové tajné doupě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/lockheed-martin-shows-off-orion-spacecraft-new-underground-lair/:
Lockheed Martin ukazuje Opollo kosmické lodi, nové podzemní doupě
Ne, to není příkaz Apolla modul se díváte nahoru. Co je staré, je nové opět ve vesmíru design, a co je plovoucí beztíže nad tímto textem je fotografie lidstva je další skvělý vůz do vesmíru. Je to Orion sonda od společnosti Lockheed Martin, pověřěný pro NASA a určených k přepravě posádky čtyř nejen pro výlety na oběžnou dráhu, ale i ven do sluneční soustavy. Lockheed Martin nedávno přijatá zábaly z věcí poprvé, také ukazuje mimo jeho nové vesmírné simulace Operations Center (SOSC), který se nachází ani v Houstonu, ani Cape Canaveral. To je místo toho kopal do postaveny na podloží v Coloradu, teoreticky izolovat to od seismických a jiných poruch tak, aby se posádka mohla testování to jejich věc bez jakéhokoli vnějšího zásahu. V tomto bunkru loď je v současné době testování před plánovanou prvním spuštění v roce 2013, přičemž posádka na oběžné dráze, jakmile 2016. Mars? To by mohlo být několik dalších let.

Aktualizace: John napsal v zdůraznit, že zařízení je vlastně postaven na některých podloží, nikoliv do skalního podloží. Takže to není podzemní doupě přece - ale je to stále doupěte probůh!.

Lockheed Martin ukazuje kosmické lodi Orion, nové tajné doupě původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 14:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DailyTech | zdroje Lockheed Martin | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat