čtvrtek 24. března 2011

Columbia se obrátit na lékaře Watsona IBM pro pacienta diagnózu, jasnovidectví

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/columbia-doctors-turn-to-ibms-watson-for-patient-diagnosis-cla/:
Kdo říká, že Watson je jen dobré pro kterou se rozmetat na bývalých šampionů Ohrožení? V čem se dá popsat pouze jako přirozený průběh věcí, Herbert Chase - profesor klinické medicíny v oddělení Columbia biomedicínské informatiky - pracuje s IBM s cílem vybavit superpočítač "pomáhat lékařům diagnostikovat a léčit pacienty." Podle Chase, tato úroveň robot praxi nebylo možné v posledních skóre nebo tak, a je-li experiment funguje, by mohly sloužit k poskytnutí Watson lékaři "okamžité a přesné odpovědi na neobvyklé, head-scratching otázky, které přijdou ve své každodenní praxi a to nejen na základě posledního publikovaného výzkumu, ale také blogosféře. " Jinými slovy, mohl Watson rychle shromáždit a analyzovat do-to-data zveřejněna data z téměř neomezené množství online zdrojů, a pak tyto znalosti využít k doporučují návrhy, že ostřílený MD může nikdy považovat. Kromě toho, Chase vidí obrovský potenciál pro Watson v oblasti personalizované medicíny, za to, že dva pacienti se stejnou diagnózou se nemusí nutně reagovat na léčbu stejným způsobem by Watson přijít s alternativami za běhu. Neexistuje žádný jasný údaj o tom, kdy testování bude zabalit, ale vidět, jak daleko se dostanete až budete příště v pohotovosti na informujete o dostupnosti Dr. Watson.

Columbia se obrátit na lékaře je Watson IBM pro pacienta diagnózu, jasnovidectví původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 13:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Physorg | zdroje Columbia | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat