čtvrtek 24. března 2011

Samsung vidí Sítnice zobrazení v tabletu budoucnosti, a možná i brýle zdarma-3D

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/samsung-sees-a-retina-display-in-your-tablet-future-and-perhaps/:
Samsung díval do jeho křišťálové koule dnes, a co to vidí? Hustota pixelů tablety obrazovek drasticky roste. Ano, zatímco Apple nemusí se podařilo nacpat obrazovky do IPAD 2 hodný sítnice přezdívku, to zní jako Samsung se může pracovat jen na takovou věc, jako společnost odhaduje, že bude mít tablet displeje s 300 až 400 pixelů -na-palec usnesení do roku 2015. V současné době, Samsung Galaxy Karta má sedm-palec, 1024 x 600 panel, což znamená jen o 170ppi, ale Samsung naznačuje, že tablety přesně stejné velikosti může protáhnout i po 1080p desktop usnesení jako zvýšení hustoty pixelů, a přesto stále daří slušný 8 do 10 hodin životnosti baterie. Samsung také řekl, že když je to ještě čeká, zda spotřebitelé přijmou stereoskopické 3D, to by mohlo mít zájem zapojit se do davu, možná přináší brýle-bez tablet displej na trhu v příštích letech. Zvědavý, co jiného by budoucnost mohla držet, dle Samsung? Nahlédněte do naší galerie níže.

Samsung vidí Sítnice zobrazení v tabletu budoucnosti, a možná i brýle-bez 3D původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 19:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat