pátek 25. února 2011

Zdroje: IPAD 2 pozemky v tenčí tělo se spec rána a fotoaparáty, SD slot a vyšší rozlišení displeje jsou mimo

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/24/sources-ipad-2-lands-in-thinner-body-with-spec-bump-and-cameras/:
Apple pověsti hra může být volatilní věc. Stejně jako bychom slyšeli o poslední chvíli změny na Apple TV před tím, než udeřil na trh, jsme dostali slovo ze zdrojů, které IPAD 2 kritizovaný být oznámen příští středu budou bez některé z funkcí jsme již dříve hlášeny . Pozoruhodně, SD slot karty a vyšší rozlišení displeje to nebude dělat to do nový model (posledně jsme byli jednání hřmění asi za chvíli). Co je příčinou vypínač? No naše zdroje nejsou křišťálově jasné, na přesné důvody, ale podstata toho, co bylo nám vysvětlil soustředěn kolem vágní "inženýrských problémů", které mohou mít nuceni některé změny v hodině dvanácté. Za povšimnutí stojí, opět potvrzuje, že tyto zdroje byly mrtvé právo na konkrétní plány Apple a specifikace pro neohlášené produkty v minulosti, a my nemáme důvod se domnívat, tyto změny jsou způsobeny něčím více než legitimní inženýrské rozhodnutí učiněná v blízkosti startu.

Takže to, co uvidíme, 2. března? Jsme sluch je velmi pravděpodobné, tenčí, spec-narazil variace původního iPad s velikosti obrazovky a rozlišení shodné s aktuální model. Více RAM (512 MB) a silnější CPU (A5) se očekává, že stejně. Je to také docela bezpečné sázka tabletu bude sportovní alespoň jednu kameru dopředu - i když, pokud někteří z těch, u maket jsme viděli nám říct něco očekávat, že střelec kolem zadní taky. Je také téměř jisté, že uvidíme další verzi IOS (číslo 5 se vší pravděpodobností spolu s jeho SDK pro DEVS), a rozšíření služeb cloud Apple (tato část je trochu mlhavé ... právě teď). Samozřejmě, že bude dokonale nastavit Apple oznámení o iPhone 5 v červnu, což je, když IPAD mohou majitelé pravděpodobně očekávat, že bude používat nový software. Bez ohledu na to, budeme mít zboží přijde příští týden, takže zůstaňte naladěni!

Zdroje: IPAD 2 pozemky v tenčí tělo se spec rána a fotoaparáty, SD slot a vyšší rozlišení displeje jsou mimo původně objevila na Engadget na čt. 24 únor 2011 21:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat