pátek 25. února 2011

Microsoft Research škádlí Windows Telefony ovládání plochy a bláznivé desktop uživatelská rozhraní

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/microsoft-research-teases-windows-phones-controlling-surfaces-an/:
Hele, na tomto místě, my prostě chceme sami nějaké dobré, staromódní kopírování a vkládání - ale dáme nějaký úvěr pro Microsoft hledá za rok (nebo dva, nebo deset), i po tomto vodoznak na to, co by mohlo být příchod stanoví štika pro interakci člověk-stroj - a jak konkrétně si telefony mohly hrát roli. V prezentaci a propagační video vytáhl spolu v tomto týdnu, Microsoft Research šéf Craig Mundie ukazuje, jak byste mohli naklonit telefonu ovládat bublinky, barevné nahlédnout do svého osobního života na ploše počítače, a jak byste mohli lapat fotografii a pak pokles sluchátko na povrchu pro okamžitou převod (možná trochu jako HP Touch Sdílení ), mimo jiné skvosty. Samozřejmě, to vše je čistý výzkum na tomto místě - to je uhodnout, zda všechny tyto připomínky mohl udělat skok do výroby, a pokud ano, tak kdy - ale je to zábavné sledovat. Postupujte podle přestávka na video.

[Díky, Jake]

Pokračovat ve čtení Microsoft Research škádlí Windows Telefony ovládání plochy a bláznivé desktop uživatelská rozhraní

Microsoft Research škádlí Windows Telefony ovládání plochy a bláznivé desktop uživatelská rozhraní původně objevila na Engadget na pá. 25 únor 2011 04:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MobileTechWorld | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat