pátek 25. února 2011

Motorola Xoom kořeny ve dvou hodinách byt, zlověstný transformující se vrací exoskeleton jetpack ve Verizon reklama

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/motorola-xoom-rooted-in-two-hours-flat-sinister-transforming-ex/:
Co je první věc, kterou budete dělat s vaší Motorola Xoom ? Pokud jste Koush , odpověď je jasná - nainstalovat si svůj vlastní ClockworkMod obnovu obrazu a ROM Manager, a poskytnout tyto superuser oprávnění. To je pravda, právě v den vydání, Motorola Xoom je vše připraveno, ale pro vlastní verzích Android a všechny radosti , které přinášejí.

Mezitím, Verizon se rozhodla podat nás ve druhé polovině náhle snížit Xoom reklamu TV, která skutečně výrazně liší v závislosti na tom, zda je španělština váš primární jazyk. Buď jak buď, je to docela špinavá záležitost, bez Muž výkony železa ve stratosféře dovednost nalézt, pouze rychlá demonstrace her s akcelerometr a několik rychlých ohání přes voštinová. Stále budete dívat na to, kdybychom vám to po přestávce však, ne?

Pokračovat ve čtení Motorola Xoom kořeny ve dvou hodinách byt, zlověstný transformaci jetpack vrací exoskeleton ve Verizon reklama

Motorola Xoom kořeny ve dvou hodinách byt, zlověstný transformaci jetpack vrací exoskeleton v reklamní Verizon původně objevila na Engadget na pá. 25 únor 2011 02:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhoneArena , Droid-Life | zdroje VerizonWireless (YouTube) , Koushik Dutta | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat