pátek 25. února 2011

Motorola Xoom a Thunderbolt-vybavený MacBook Pro dostat stržena

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/motorola-xoom-and-thunderbolt-equipped-macbook-pro-get-torn-down/:
Xoom je velkým lákadlem může být éterické voštinová , že dýchá v něm, ale je to stále gadget z kovu, křemíku a plastu, takže jsme jako horlivý, jak někdo vidět, co jeho vnitřnosti vypadat. iFixit se poslušně provedl úkol trhání jeden dole na jeho jednotlivé části, nalezení dotykový Atmel regulátor schopen vyzvednout 15 vstupů v době, MDM6600 Qualcomm schopný 14.4Mbps HSPA + rychlostí, některé Toshiba NAND flash paměti, a samozřejmě, NVIDIA milovaný Tegra 2 dual-core SOC. Kromě vlajková loď tablet Moto, má iFixit také dostal ke rvačce s nejnovější MacBook Pro Apple, který může udělat blesk -rychlé převody s dosud neexistující periferie, i když tam byly objevy předvídatelně nemnoho a daleko mezi. Bezdrátová síťová karta nyní má čtyři antény místo tří a tam jsou některé změny provedené v chladicích systémech, ale skutečný důvod, budete chtít vidět, je to, že quad-core CPU Sandy Bridge číhající uvnitř - je to tak velký a impozantní jako výkon to slibuje.

Motorola Xoom a Thunderbolt-vybavený MacBook Pro dostat zbořena původně objevila na Engadget na Pá. 25 únor 2011 12:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iFixit (Xoom) , (MacBook Pro) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat