pátek 25. února 2011

Verizon CEO Apple tvrdí, LTE produkty pocházejí, nespecifikuje, kdy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/verizon-ceo-claims-apple-lte-products-are-coming-doesnt-specif/:
Dan Mead, Lowell McAdam 's nástupce u kormidla Verizon Wireless, řekl listu Wall Street Journal, že budeme "vidět více z Apple na LTE . Chápou hodnotové propozice LTE a cítím velmi jistý, že se děje být jeho součástí. " Žádné další podrobnosti nebyly nadcházející od šéfa exec, jako je načasování a konkrétní podobu účasti Apple v LTE plány Verizon, ale alespoň máme nyní naznačuje, že Cupertino aktivně pracuje na 4G připojení. Mead komentáře přišel jako součást rozhovoru diskutovat o iPhone 4 je start v jeho síti, který již viděl zařízení poprsí přes Verizon otevření prodejní rekord . Zejména tím, že skutečné zahájení, které telefon, Tim Cook řekl LTE verze iPhone by vyžadovala příliš mnoho kompromisů, takže máme podezření ty kompromisy jsou přesně to, co Apple pracuje na právě teď.

Verizon CEO Apple tvrdí, LTE produkty pocházejí, nespecifikuje, když původně objevila na Engadget na Pá. 25 únor 2011 17:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Scoop | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat