pátek 25. února 2011

Engadget čtenář Setkání dnes večer v San Franciscu v 6:30 PM PST!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/engadget-reader-meetup-tonight-in-san-francisco-at-6-30pm-pst/:
To je pravda s lidmi - je to neopakovalo! Posádky Engadget je dostat dohromady své nejlepší party oblečení a lodní doprava na západ na další splátka naší báječné čtenáře Meetupy. Naše poslední akce v NYC nakreslil spoustu lidí a bylo všude kolem výbuchu, a San Francisco splátka je jistý, že stejně jako výbušné (nebo možná víc? pojď ... ukaž nám, co máš). Tentokrát jsme partnerství se společností Sprint, stejně jako Sony PlayStation, Motorola, HP, Roku, Samsung, Vudu, RIM, závěs, Sonos, HTC, Corning, Sphero, OnLive, Plantronics, Snapstick a více, aby vám noc gadget geeking, dárky, chutné potraviny, a nějaké úžasné hudbě (pokud nikdo jiný než náš podcast producenta, Trent Wolbe). Také bude celý nepořádek redakce Engadget být na straně bavit a informovat, takže pokud máte nějaké naléhavé otázky - zapisovat je dolů!

Všechny věkové kategorie párty se bude konat dnes, 25. února v City View v Metreon , který má výhodnou polohu v centru SF. Pokud jste blbeček ve městě, budete s největší pravděpodobností už vím, co mluvíme. Dveře budou otevřeny v 6:30 hod., a kapacita je omezena na 1200 lidí - takže pokud se chcete dostat dovnitř, se tam dostat brzy!

Pokračovat ve čtení Engadget čtenáři Setkání dnes večer v San Franciscu v 6:30 PM PST!

Engadget čtenář Setkání dnes večer v San Franciscu v 6:30 PM PST! původně objevila na Engadget na Pá. 25 únor 2011 15:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat