pátek 25. února 2011

Obrazovce Grabs: Dr. Dre video pro 'I Need doktor' funkcí HP Touchpad, Pre 3, divný Dr. Dre plovoucí ve skleněné trubici

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/24/dr-dre-video-for-i-need-a-doctor-features-hp-touchpad-pre-3/:
Pokud máte příjemné vzpomínky z mládí Dr. Dre v šťastnějších dobách, chlazení se Snoop někde v LBC, jak věci dělat nemůžeme diskutovat o rodině-přátelský místě, jako je tato ... dobře, jste na trochu šok do systému s touto nejnovější video. Klip k I Need doktor - což je opravdu více krátký film - nabízí brutálně rozbitých Ferrari 360 Modena, Skylar Grey, a rozzlobený Eminem (je tam nějaký jiný druh Eminem?) Křičí na Dr. Dre, zatímco pozastavena v nějaké strašidelné život-podporovat tekutiny. Oh, ale ať nám rychle vpřed k technologii úhel: Dre už se spojil s HP pro Beats, a tento trend pokračuje zde s výskytem Touchpad a před 3 dělá trochu Touch Sdílení akce kolem 4:20 ochranné známky. Postupujte podle přestávka na video.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení obrazovky Grabs: Dr. Dre video pro 'I Need doktor' funkcí HP Touchpad, Pre 3, divný Dr. Dre plovoucí ve skleněné trubici

Obrazovce Grabs: Dr. Dre video pro 'I Need doktor' funkcí HP Touchpad, Pre 3, divný Dr. Dre plovoucí ve skleněné trubici se původně objevila na Engadget na čt. 24 únor 2011 19:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Rap Radar | zdroje MTV | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat