pátek 25. února 2011

Xtreamer Prodigy funkce AirPlay podporu USB 3 a GUI, které potěší fanoušky Flash (a fanoušci GUI)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/24/xtreamer-prodigy-features-airplay-support-usb-3-and-a-gui-that/:
Vypadá to, že lidi na Xtreamer mají pár triků v rukávu! V návaznosti na horké paty společnosti Ultra HTPC přijde Xtreamer Prodigy, Realtek 1185-založené multimediální přehrávač a streamer, že sportovní USB 3.0 připojení, 256MB RAM, 512MB NAND flash, HDMI, nedílnou IR dálkové ovládání, multi-čtečka paměťových karet a 3,5-palcový HDD zálivu. Ale ta pravá zábava zde (nebo tak nějak jsme slyšeli) je Adobe Flash GUI, stejně jako podporu pro takové služby jako Apple AirPlay, Mediafly, Google Talk, Last FM, Pandora, Facebook a další. Povídá cena je € 119, které budou muset stačit, dokud nenajdeme něco konkrétnějšího (což by mělo být asi pět dní ode dneška). Získejte bližší pohled dole.

Galerie: Xtreamer Prodigy

Xtreamer Prodigy funkce AirPlay podporu USB 3 a GUI, které potěší fanoušky Flash (a fanoušci GUI) se původně objevila na Engadget na čt. 24 únor 2011 20:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget španělštině | zdroje Xtreamer | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat