pátek 25. února 2011

Zeptejte se Engadget: nejlepší (non-ugly), hluk-rušit sluchátka Bluetooth pro přehlušil hluk kancelář?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/24/ask-engadget-best-non-ugly-noise-cancelling-bluetooth-headset/:
Víme, že máte otázky, a pokud jste dost odvahy, aby požádala svět o odpovědi, zde je výstup, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget otázkou je, k nám přijede z Simon, který se zdá být ne-tak-tajně doufal, aby přehlušil celou svou kancelář. Pokud hledáte zaslat dotaz své vlastní, napište nám na linku zeptat [at]] Engadget [dawt com.
"Potřebuju sluchátka, která může zablokovat pozadí z rušné kanceláři. Mluvím opakované zvuky, jako je vrtání, pozadí štěbetat, klávesnice rachot, počítačové ventilátor vrčení a nekonečné statické z naší budovy klimatizace. Rád bych, pokud to headset měl spravedlivé dobrou kvalitu zvuku pro MP3, a to by samozřejmě musel mít dobrý mikrofon pro telefonování IP telefonie a Skype. Pokud to nevypadalo jako něco z Radio Shack, která by byla bonus, a pokud Mikrofon byl trochu diskrétní pro pouliční a letadlo použití, které by byly další výhodu. Konečně připojení k pracovní stanici může být i USB a Bluetooth, s preferencí pro bezdrátové. Díky! "
Bluetooth sluchátka se vyvinuly trochu od poslední době jsme měli v této diskusi, takže jsme zvědaví, co právě používáte, aby se práce trošičku snesitelnější? Není třeba v udržování tajemství, že jo? Mluvit v komentářích níže!

Zeptejte se Engadget: (non-ugly), hluk-rušit sluchátka Bluetooth pro přehlušil hluk kancelář? Nejlepší původně objevila na Engadget na čt. 24 únor 2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat