pátek 25. února 2011

Na světě první maraton robot dostane pryč pomalý start, bude pravděpodobně zůstat tak

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/25/worlds-first-robot-marathon-gets-off-to-a-slow-start-will-like/:
To může trvat jim dobrý 92 hodin déle, než nejrychlejší běžci lidské, ale skupina pěti pinta-klížil humanoidi oficiálně pustil jako první na světě full-délka robot maratonu. Robo Mara plná, na japonskou společností robotiku Vstone , odstartovala dnes v japonské Osace, a uvidí mechanizované konkurenty přes 42 km (26 míle) závod, podle odhadů trvat nejméně čtyři dny. Během maratónu účastníci budou kruhu 100-měřit vnitřní dráha celkem 422 krát s malou pomocí svých lidských trenérů - kontakt je povolen pouze v průběhu baterie a servo vyměnit. Vstone je Robovie-PC vedl balení na počátku, ale se třemi dny odešel, jak jít, je to stále žádný robot hra. Můžete se podívat na živý přenos ze všech, ehm, pomalé a zuřivý opatření na pokrytí odkaz níže, a získat úplný přehled o závodě, kompletní s rozpačitými překlad, v návaznosti na zdroje odkaz.

Na světě první maraton robot dostane pryč pomalý start, bude pravděpodobně zůstat tak původně objevila na Engadget na Pá. 25 únor 2011 13:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg , BBC | zdroje Vstone | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat