středa 2. února 2011

LG pracuje na systému plateb NFC pro Evropu, plánování zahájit v roce 2012

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/lg-working-on-an-nfc-payment-system-for-europe-planning-launch/:
Všechny tyto nadcházející NFC-vybavené smartphony by nestál za moc, aniž míst k jejich použití , takže je dobré slyšet LG oznámení tohoto týdne, že to funguje na poskytování infrastruktury pro bezkontaktní platby. Korejská společnost má svůj pohled na Evropu, kde je vedení beta testování point-of-prodej technologie, která umožní platit za zboží a služby přejetím telefon v blízkosti senzoru NFC. Nejsme řečeno, zda telefon bude nutně muset být postaven LG, i když jsme si představit, že společnost by dobře sloužil, včetně tolik zařízení, jak je to možné, a právě při jeho část zisků. Ať LG dělá, je to čím dál bezpečné předpokládat, že s NFC na telefonu bude legitimní aktivum v nadcházejících měsících (a to nejen pokud žijete v Japonsku ).

LG pracuje na systému plateb NFC pro Evropu, plánování zahájit v roce 2012 původně objevila na Engadget na st. 02.02.2011 03:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat